Waarschijnlijk 1 van de meest belangrijke TheraVine producten. Maar wat maakt het product nou zo krachtig? Ik ga het geheim aan jullie verklappen.

Het hoofdbestanddeel van TheraVine is altijd druivenpitolie. In dit product is het niet zomaar druivenpitolie maar, van de Pinotage druif. In deze Pinotage druivenpitolie zijn allerlei ingrediënten toegevoegd.

Er zijn drie soorten Pinotage Face Oil.

We hebben Stimulating Face Oil. Dit is voor de ´oudere doffe huid´. Ook hebben we Balancing Face Oil. Deze zorgt ervoor dat het talg en vochtgehalte weer in balans komt. Wanneer deze in balans is is de huid ook gezond. En als laatste hebben we nog de Hydrating Face Oil. Zoals in de naam, hydrateert deze. Ook kan deze super ingezet worden bij mensen met een gevoelige huid.

Waarom druivenpitolie? Het zit in elk product. Dit komt doordat het super huideigen is. De huid herkent het heel goed als zijn eigen omdat het 78% overeenkomt met ons eigen Linolzuur. Bij een andere plantaardige olie is het bijvoorbeeld 20-30% overeenkomt met de huid. Doordat druivenpitolie dus zo veel overeenkomt met de huid kan het dus ook super die in de huid. Alle producten die in de druivenpitolie verwerkt zit neemt hij met zich mee. De producten die ook over de druivenpitolie worden aangebracht kunnen ook veel dieper de huid in reizen nu. Dus wanneer jij Pinotage Face Oil op je huid aanbrengt en hierover je favoriete dagcrème zal je crème nu nog meer tot zijn recht komen!

Kan je ook de Pinotage Face Oil alleen gebruiken? Voor overdag zal ik dit zeker niet aanraden. Overdag heb je bescherming nodig van alle invloeden van buitenaf. Dit is hetgeen wat een dagcrème dus doet. De olie is ontworpen om in combinatie te gebruiken. Dus hebben ze er geen bescherming in de olie verwerkt. Dit zit immers in de dagcrème.

De antioxidanten van druivenpitolie zijn ontzettend sterk. Waar zijn ze eigenlijk voor nodig? We hebben namelijk vrije radicalen in onze huid. Deze breken het collageen af. Wanneer het collageen wordt afgebroken, wordt het verouderingsproces versneld. De antioxidanten zorgen ervoor dat de vrije radicalen onschadelijk worden gemaakt en dat het collageen dus intact blijft.

Ben jij nieuwsgierig naar welke olie het beste bij jou huid past? Wees vooral niet verlegen om langs te komen voor een kennismakingsbehandeling.

Liefs,

Nono