Een onderwerp waar we veel van horen tegenwoordig is het hedendaagse milieu. Fijnstof, chemicaliën, gas, noem het maar op. We weten natuurlijk dat dit niet zo goed is voor de planeet maar, wat heeft dit alles nou voor effect op onze huid? DAT, dames en heren, ga ik jullie vertellen.

Studies wijzen uit dat de huishoudelijke verontreiniging in Europa en in China direct in verband staan met vroegtijdig verouderen. Neem bijvoorbeeld de dames uit Duitsland die in de gebieden wonen waar veel industrie gevestigd zit. Deze dames hebben door de fijnstof van deze bedrijven eerder last van ouderdomsvlekken en rimpels. De mensen die in Mexico wonen hebben een duidelijke verandering in de opperhuid. Denk aan een verhoogde talgproductie en dehydratie.Dit zijn allemaal feiten uit studies die aanwijzen dat alles wat je onder verontreiniging kan scharen, schadelijk is voor de huid. Maar dat is niet alles. Er is ook onzichtbare verontreiniging. 

Denk aan licht. Blauwlicht van het computerscherm, telefoon, televisie, tl-balken ect. Ook infrarood licht is erg schadelijk voor de huid. Deze straling komt tot zo diep in de huid dat het de zogenaamde ‘motor’ van de huidcellen aanvalt. Hierdoor zal de cel zijn werk niet meer goed kunnen uitvoeren. Wat kunnen we hier nou allemaal aan doen?! De oplossing? De Daily Defence van TheraVine.

Het begon met een idee in het TheraVine hoofdkantoor, gevolgd door allerlei onderzoeken en toveren, kwamen ze tot de Anti-Polution lijn. Deze bestaat uit een scala aan nieuwe producten en al bestaande producten.

We beginnen met een nieuw product dat zich bij mij in de salon al heeft bewezen als een best seller! De Micellar Cleansing Oil (€16,80) is een reinigingsolie geïnspireerd door de Korean Beauty (ook wel K-Beauty genoemd). Het concept ‘dubbel cleanse’ was ons niet helemaal vreemd bij TheraVine, maar met deze nieuwe topper is het nog nooit zo makkelijk geweest. De olie bevat de miccelar technologie, dit is een unieke technologie waarbij het vuil en make-up word ingekapseld door een molecuul die hierna heel makkelijk af te wassen is. Het laat de huid zacht en super schoon achter.

Een product, vrij nieuw, maar niet onbekend. De Charcoal Purifying Mask (€40,90) is een reinigend masker met daarin groene klei, PoreTect en natuurlijk houtskool. Heerlijk en effectief voor thuisgebruik! Het is een niet indrogend masker. Hij blijft dus lekker soepel en word niet oncomfortabel op de huid. Ook hebben ze een nieuw masker geïntroduceerd voor salon gebruik. Hij ruikt heerlijk naar aardbeien milkshake en maakt de huid super zacht. Dit De-Polluting Radiance Soufflé Mask kan ik helaas niet verkopen in de salon. Het is een professioneel product waar je van zult moeten genieten als je bij mij langskomt in de salon.

Ook is er een nieuw serum! Anti-Pollution Infra Shield (€27,30). Breng deze aan onder je dagcrème en je bent goed beschermt tegen alle aanvallen van buitenaf. Ook hierbij voelt de huid heel erg zacht aan na gebruik. Welke dagcrème je er beste over aan kan brengen? Dat zou natuurlijk de Anti-Pollution Day cream (€41,40) zijn. Een van de eerste dagcrèmes die TheraVine heeft uitgebracht, heeft promotie gekregen om mee te mogen doen met een nieuwe en hippe lijn.

Nog een nieuw en hip product is de Daily Defence Finishing Mist (€21,30). Dit is een heerlijke spray die je na je ochtend ritueeltje op kan doen om je huid extra goed te beschermen van die invloeden van buiten af, voornamelijk gericht op het blauwe licht en infra rood. Ook is deze heel fijn om na je make-up aan te brengen als een setting spray. Dat om je make-up op plek te zetten en te houden.

Dit alles is samen gebundeld in een fantastische gezichtsbehandeling. Ik heb in de salon al echt super mooie resultaten mogen behalen met deze behandeling. Zoals je al begrijpt kan ik mijn geluk niet op met deze behandeling! De behandeling noemen we de De-Polluting Radiance Repair Facial (€ 64,99). Heb ik jou nou ook net zo enthousiast kunnen maken als dat ik zelf ben. Kom gerust een keertje langs en ervaar hem voor jezelf! Je kan een afspraak maken met mij via deze link : https://nonosalon.boekingapp.nl/

Ik hoop je gauw te zien. Ik wens je een mooie, pollution vrije dag toe!

Liefs,

Nono