Behandelingen

Soms is het fijn om even te ontspannen. Laat jezelf verwennen tijdens een schoonheidsbehandeling of een van de vele andere behandelingen.

Tijd om mezelf even voor te stellen. Ik ben Manon ‘Nono’ Veninga en ik ben 22 jaar jong. In 2015 ben ik begonnen met mijn opleiding tot Allround Schoonheidsspecialiste. Sinds 2018 zijn mijn deuren geopend om u te ontvangen!

Ik heb het merk TheraVine omarmt en werk hier vanaf het begin van mijn carrière al met veel plezier mee. De wenkbrauwen epileer ik met het draad (dit heet threading). Hier heb ik voor gekozen omdat hier mooie, strakke wenkbrauwen mee worden gecreëerd. Sinds de zomer van 2019 ben ik begonnen met gebruiken van het merk Skin Candy voor al het ontharen in de salon. Ik blijf mezelf ontwikkelen, nieuwe behandelingen ontdekken en cursussen volgen.

Ons Aanbod

Hier zie je welke behandelingen wij kunnen bieden. Vind je niet waar je naar zoekt, neem dan gerust even contact met ons op!

Gezichtsbehandeling

Ontspannen en je huid verbeteren tegelijkertijd? Boek dan gauw een gezichtsbehandeling en leer alles over goede huidverzorging terwijl je ontspant met de heerlijke aroma’s van TheraVine.

Lees meer…

Wenkbrauwen

Wil je graag strakke wenkbrauwen? Boek dan een afspraak threading waarbij met draad de wenkbrauwen worden geëpileerd.

Lees meer…

Ontharen Skin Candy

Heb jij ook altijd zo’n last van het scheren? Probeer eens suikeren. Met suikeren word de haar op een natuurlijke manier uit de huid getrokken, dit zorgt voor minder irritatie dan bijvoorbeeld harsen of scheren. Met suikeren word de huid ook tijdens het ontharen verzorgd en gehydrateerd. En dit alles onder het genot van zoette Skin Candy geuren.

Lees meer…

Massages

Heb je eindelijk eens tijd voor jezelf? Boek dan een heerlijke ontspanningsmassage om weer helemaal tot rust te komen. Of boek een bindweefselmassage om de processen in de huid weer op gang te brengen.

Lees meer…

Kom In Contact

Locatie

Krulzoom 2
9404 MB Assen

Contact

(06) 55 92 39 18
info@nonosalon.nl

Opening

maandag Gesloten
dinsdag 10:00–21:00
woensdag 10:00–21:00
donderdag 10:00–21:00
vrijdag Gesloten
zaterdag 10:00–18:00
zondag Gesloten